Passer au contenu

Gratis zonnebril bij je bestelling vanaf 80 euro

  Why HUGE?

  Allereerst zijn wij er zeker van dat iedereen HUGE is op zijn eigen manier. HUGE staat voor GROOTS, REUSACHTIG, ENORM. Door een positieve houding kan jij alles HUGE maken! Daarom kan in onze ogen iedereen HUGE zijn!

  2. UNIEKE DESIGNS

  Wij houden van kleding en designs die te maken hebben met de trends van nu. Met een vroegtijdig oog op de nieuwste trends zorgen wij er altijd voor dat je niet achterloopt! Zo ga jij altijd met de mode mee in de HUGE STYLE! De designs die wij maken zijn uniek! Alleen wij hebben deze designs en bedenken deze ook zelf.

  3. SAMENWERKINGEN MET KUNSTENAARS

  Ook gaan wij af en toe samenwerkingen aan met een kunstenaar die een design voor ons kan tekenen in de style die wij willen. Ook worden de details op alle items door ons team zelf op de items bevestigd.

  4. ALLES VOOR EEN TEVREDEN HUGE ROCKER!

  HUGE heeft een vlotte klantenservice. Je kan bij ons terecht voor elke vraag over alles! Stel dat je een vraag hebt over een product kan je gebruik maken van onze social media kanalen of via de Chat service die wij aanbieden op de site. Zo heb je altijd gelijk antwoord op de vragen waar je mee zit.

  * 100% klanttevredenheid

  * Gratis verzending vanaf €50,-

  * Zodra je items verzonden zijn krijg je een tracking via postnl

  * 12.850+ Huge rockers gingen je voor!