Meteen naar de content

Gratis zonnebril bij je bestelling vanaf 80 euro

  Levertijd en bezorging

  De levertijden zijn momenteel tussen 1 en 6 werkdagen (maandag tot vrijdag zijn werkdagen). In deze tijd zou je een tracking moeten krijgen voor je bestelling. Die tracking krijg je zodra het pakketje verzonden is. Wij adviseren deze tijd af te wachten zodat de tracking vanzelf in je mailbox verschijnt. 

  De levertijden kunnen in sommige gevallen wel eens afwijken. Zo hebben we regelmatig unieke producten die geliefd zijn waarbij wij bij het product aangeven dat het enkele dagen langer kan duren dan normaal. Dan proberen wij je altijd op de hoogte te stellen hiervan en hopen we je te kunnen vertellen wanneer je het kan verwachten. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld met Black Friday extreme drukte is met de bestelling. Excuses hiervoor. We proberen uiteraard alles zo snel als mogelijk naar je op te sturen en vragen om begrip. Wij willen uiteraard dat je zo snel als mogelijk je items kan rocken!

  Voor vragen is het snelste om via de chat je vraag te stellen op de website rechtsonderin. Je krijgt op werktijden dan meestal binnen het uur reactie van een medewerker.

  * 100% klanttevredenheid

  * Gratis verzending vanaf €50,-

  * Zodra je items verzonden zijn krijg je een tracking via postnl

  * 12.850+ Huge rockers gingen je voor!