Mede-eigenaar HUGE kleding

Mijn naam is Stephan uit Rotterdam. In 2016 zijn wij als twee broers(van een drieling) HUGE gestart. De reden waarom wij dit gestart zijn is omdat wij een passie hebben voor kleding. Het leek ons tof om een webshop te hebben waar iedereen zijn kleding onder 1 dak kan kopen. Ik heb altijd al de trends gevolgd die er spelen. Ik vind het leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen twist aan de trend geeft. Dit wilde wij ook doen! Een toffe brand opzetten met een oog op de trend van nu! Op een dag kreeg ik de kans om dit samen met Laurens in werkelijkheid te brengen. Vervolgens hebben wij een plan gemaakt en zijn wij gewoon begonnen!

Ik geloof erin dat iedereen HUGE is op zijn eigen manier! Groot of klein. Het maakt niet uit. Straal uit waar je voor staat en je kan de hele wereld aan!

Wij zorgen ervoor dat de trends van nu in de HUGE STYLE uit worden gebracht. Het is eigenlijk een familiebedrijf geworden waarin iedereen betrokken is. Extra details zoals patches, tape of een lint wordt zelf door ons bevestigd. Dit zorgt voor een unieke ervaring om een HUGE item te rocken. Verder werken wij samen met sommige kunstenaars die regelmatig vette designs voor ons schetsen. Hierdoor blijven jij en wij uniek!

S. Bregman