HUGE ONTMOET PATRICK

Even voorstellen

Patrick heeft meer dan 10 jaar op straat geleefd in Rotterdam en heeft meegedaan met `Het Rotterdam Project`. Dit is een project waar verschillende mensen, die dakloos zijn geraakt of opgestapelde problemen hebben, hulp krijgen die ze zelf vaak niet zoeken of kunnen vinden. Het programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan Beau van Erven Doren en is te zien op RTL 4. Patrick is een deelnemer van dit programma en is voornamelijk door zijn doorzettingsvermogen van zijn drugsverslaving af geraakt.Hij heeft zijn leven weer opgepakt en is dagelijks met zijn passie bezig, fotografie!. Wij kwamen Patrick tegen in het mooie Rotterdam en besloten wat leuks voor hem te doen.

`Ben jij Patrick?`

Op een dag waren wij foto’s aan het maken voor de nieuwe collectie. Toen wij eenmaal ergens in Rotterdam aan het shooten waren, kwam er een man aanzetten met een camera in zijn handen. Het was een man met lange haren en een zeer grote glimlach. Er ging gelijk een belletje rinkelen en ik stelde hem meteen de  vraag:Ben jij Patrick?`. ”Waarop hij zei dat die inderdaad ‘de’ Patrick was. Hierna volgde er een klein gesprek over fotografie. Ook hebben we hem uitgenodigd om nummers uit te wisselen waarop een afspraak volgde.

Een week later hebben we Patrick uitgenodigd voor een bak koffie en een verrassing. Patrick was erg benieuwd wat wij voor hem in petto hadden. (de ontmoeting is binnenkort te zien in de nieuwe docu `CAVEMEN` op RTL). We hebben hem uitgelegd waarvoor we staan en dat wij vanuit het bedrijf wilde laten zien dat iedereen HUGE is op zijn eigen manier. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Al heb je een doel voor ogen, laat je niet afleiden en volg je eigen passie. Patrick heeft zich door zijn herstel heen geknokt en zijn leven weer op de rails weten te krijgen waar wij ongelofelijk veel bewondering voor hebben. Vandaar dat HUGE een hoodie en een muts voor de koude dagen aan hem gegeven hebben!